Esports Penedès

Dimarts, 16 de Octubre de 2018
Divendres, 17 Novembre 2017 12:27

At. Vilafranca i Suburense, els primers punts com a visitant

El Suburense no pot fallar || CFSuburense El Suburense no pot fallar || CFSuburense

JOAN ESTRUCH | Prohibit fallar. El Vilanova i la Geltrú es vol refer de l’empat de la setmana passada per seguir mantenint el lideratge rebent al penúltim classificat. La Fundació Atlètic Vilafranca buscarà els primers punts de la temporada com a visitant mentre que el Suburense, que tampoc ha sumat lluny de l’Aiguadolç, visita el camp d’un rival directe.

Resultats i classificació

Vilanova i la Geltrú – Sant Joan Despí (diumenge a les 17.00h)

Després de desaprofitar una gran jornada empatant al camp del Junior, el Vilanova i la Geltrú però es manté líder amb dos punts d’avantatge respecte al segon classificat, l’Espluguenc. Diumenge a la tarda rep la visita del Sant Joan Despí, penúltim amb 8 punts i rival directe del Suburense a la part baixa.

Prat ‘B’ – Fundació Atlètic Vilafranca (diumenge a les 12.00h)

Els primers punts com a visitants de la temporada. Aquest és l’objectiu de la Fundació Atlètic Vilafranca al camp del Prat ‘B’, i és que els vilafranquins han sumat els 13 punts com a local. Diumenge visiten a un conjunt situat a la sisena posició amb 18 punts, un equip que ve de perdre al camp del Rubí però que a casa encara no ha perdut cap partit.

Atlètic Prat Delta – Suburense (dissabte a les 18.05h) 

Sumar la segona victòria consecutiva i sortir de la part baixa de la classificació. El Suburense intentarà buscar una victòria vital al camp d’un rival directe com és l’Atlètic Prat Delta, situat dues places per sobre amb tan sols un punt més que els garrafencs. Un pas de gegant doncs pot donar el Suburense si aconsegueix la primera victòria com a visitant de la temporada.

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès