Esports Penedès

Dimecres, 21 de Març de 2018
Futbol - Quarta Catalana grup 11

El Capellades remunta un 0-2 i el Masquefa acaba patint

Futbol - Quarta Catalana grup 11
Dimarts, 20 Març 2018 13:17
El Masquefa es manté a un punt del líder || UEJorba El Masquefa es manté a un punt del líder || UEJorba

JOAN ESTRUCH | Segueix tot igual a la part alta de la classificació d’aquest grup 7 de Quarta Catalana amb la victòria del Capellades sobre la Llacuna que li permet mantenir un punt de diferència respecte al Masquefa, que va patir per guanyar al Vilanova del Camí. També va tornar a guanyar el Carme després de dues derrotes seguides i es manté a sis punts de la segona posició mentre que els Hostalets de Pierola va sumar la sisena victòria consecutiva.

Resultats i classificació

El Carme rep al Tous amb l'obligació de guanyar

Futbol - Quarta Catalana grup 11
Dissabte, 17 Març 2018 11:44
El Montbui vol tornar a guanyar || UEJorba El Montbui vol tornar a guanyar || UEJorba

JOAN ESTRUCH | El Carme es troba obligat a guanyar després de dues derrotes seguides si no es vol despenjar dels dos primers classificats. Capellades i Masquefa també juguen a casa, el líder rep a un rival de la part baixa però el Masquefa rep a un Vilanova del Camí sempre combatent i complicat. Els Hostalets de Pierola, per la seva banda, intentarà escurçar diferències amb els capdavanters per arribar al darrer tram amb opcions.

Resultats i classificació

L'Onze Ideal del grup 7 de Quarta Catalana. Jornada 22

Futbol - Quarta Catalana grup 11
Dijous, 15 Març 2018 08:02

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquesta temporada 2017/2018 seguim amb el treball efectuat anys anteriors amb la secció: 'L'Onze Ideal de Quarta Catalana' mitjançant el qual determinarem cada jornada el millor equip combinant l'actuació dels jugadors de tots els equips. Aquest any com l'anterior curs, incorporem una fotografia del jugador que estigui inclós a la jornada, per fer-ho volem agrair l'esforç de tots els clubs a l'hora d'aconseguir les imatges.

Així doncs, l'Onze Ideal de la 22a jornada és el que apareix en la imatge. Per determinar els jugadors comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria

El Carme torna a perdre i Capellades i Masquefa s'escapen

Futbol - Quarta Catalana grup 11
Dilluns, 12 Març 2018 19:48
El Capellades no perdona a Vilanova del Camí El Capellades no perdona a Vilanova del Camí

JOAN ESTRUCH | Segona derrota consecutiva del Carme que ho van aprofitar el Capellades i el Masquefa per guanyar i escapar-se, encara més, al capdavant de la classificació. També va golejar els Hostalets de Pierola al camp del Tous per sumar la cinquena victòria consecutiva i apropar-se a la tercera posició. Cap dels cinc últims classificats van guanyar però sí que ho van tornar a fer l’Ateneu Igualadí, la Torre de Claramunt i el Montbui.

Resultats i classificació

El Carme no pot fallar a Fàtima i el Masquefa visita el cuer

Futbol - Quarta Catalana grup 11
Divendres, 09 Març 2018 22:33
El Capellades vol mantenir el lideratge El Capellades vol mantenir el lideratge

JOAN ESTRUCH | Capellades, Masquefa i Carme disputen els seus partits com a visitant, amb sortides complicades pel líder i per un Carme que no pot fallar si no es vol despenjar. Els Hostalets de Pierola vol mantenir la seva bona ratxa guanyant al camp del Tous i mantenir, com a mínim, alguna opció d’intentar arribar al pom davanter de la classificació.

Resultats i classificació

Pàgina 1 de 69

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès