Esports Penedès

Divendres, 20 de Abril de 2018
Futbol - Tercera Divisió

Tres punts més que es queden al Municipal (2-0)

Futbol - Tercera Divisió
Diumenge, 15 Abril 2018 19:44
El degà penedesenc es retroba amb la victòria (Foto del Diari de Vilanova). El degà penedesenc es retroba amb la victòria (Foto del Diari de Vilanova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Arriba la segona victòria consecutiva! El FC Vilafranca va aconseguir treure els tres punts a casa davant el Cerdanyola del Vallès (2-0), en un partit que es va decidir al començament i al final de la segona meitat i que va servir per poder escalar posicions per intentar acabar la lliga el més amunt possible. Queden 4 partits per acabar aquesta temporada, una altra vegada, històrica pel club.

Una victòria per escalar posicions (diumenge a les 12.00h)

Futbol - Tercera Divisió
Divendres, 13 Abril 2018 13:31
Aquests són els números dels dos equips. Aquests són els números dels dos equips.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Després de la dosi de moral de l'anterior jornada, cal seguir amb aquesta dinàmica. El FC Vilafranca jugarà a casa davant el Cerdanyola del Vallès, amb l'objectiu clar d'aconseguir els tres punts i així seguir escalant alguna posició en aquest tram final de lliga. 

Plàcid encontre amb golejada final (0-4)

Futbol - Tercera Divisió
Diumenge, 08 Abril 2018 17:45
El FC Vilafranca compleix els pronòstics (Foto de Lluís Montaner). El FC Vilafranca compleix els pronòstics (Foto de Lluís Montaner).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Partit amb molta tranquil·litat que ens dóna aire fresc per afrontar amb més calma els darrers encontres a la lliga. El FC Vilafranca va acabar golejant al Vilassar Mar (0-4), en un partit que es va posar de cara ben aviat i va acabar demostrant el seu potencial ofensiu.

Amb l'obligació de sumar els tres punts davant el cuer (diumenge a les 12.00h)

Futbol - Tercera Divisió
Divendres, 06 Abril 2018 17:26
Aquests són els números dels dos equips. Aquests són els números dels dos equips.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Pensant en els darrers sis partits de lliga, cal sumar punts de calaix per evitar possibles complicacions posteriors amb descensos compensats de Segona Divisió B. El FC Vilafranca té l'obligació de sumar els tres punts davant el cuer Vilassar Mar i així intentar separar-se de la 16a posició per evitar problemes i que ara només té un punt d'avantatge.

La 'fusta' i el porter ens deixen 'secs' (0-1)

Futbol - Tercera Divisió
Dilluns, 02 Abril 2018 02:13
El degà penedesenc cau al Municipal (Foto de la UE Castelldefels). El degà penedesenc cau al Municipal (Foto de la UE Castelldefels).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquest partit torna a ser un reflex, en part, del què ha estat aquesta temporada al degà penedesenc. El FC Vilafranca cau per la mínima davant el Castelldefels (0-1), en un partit amb poca fortuna en les accions ofensives. Això sí, com ens tenen acostumants, bon encontre realitzat amb domini del joc i d'ocasions clares.

Pàgina 1 de 98

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès