Esports Penedès

Dilluns, 25 de Març de 2019
Divendres, 21 Juny 2013 02:53

La Martinenca pot sumar la primera Copa de la Lliga pel Penedès

Martinenca-Esparreguera, dissabte a les 5 de la tarda a Vilafranca Martinenca-Esparreguera, dissabte a les 5 de la tarda a Vilafranca Martinenca-Esparreguera, dissabte a les 5 de la tarda a Vilafranca

Martinenca i Esparreguera juguen aquest dissabte a les 5 de la tarda, al Municipal de Vilafranca, la final de la segona edició de la Copa de la Lliga, que es disputa just abans de la final de la Copa Ràdio Vilafranca.

El conjunt de David de Tena té l'opció de ser el primer equip penedesenc en guanyar aquest títol, que en el curs anterior guanyà el Masquefa, i posar també fi a la particular maledicció que l'acompanya en les finals (ha perdut la de la Copa d'Estiu al 2009, 2010 i 2011).

Un rival que ja és de Tercera

El conjunt de Sant Martí, que ha anat de menys a més durant la temporada, tindrà davant un equip que ha assolit l'ascens a Tercera Catalana mitjançant la promoció d'ascens.

Per arribar a la final la Martinenca s'ha desfet de l'Altafulla, el Vila-rodona i els Monjos; mentre que l'Esparreguera ha tombat La Plana Rodona i el Castellví de la Marca.

Escriure un comentari

Últimes notícies