Esports Penedès

Dilluns, 25 de Març de 2019
Dilluns, 30 Maig 2016 13:19

El Sant Jaume pendent de la resolució de la FCF

El Sant Jaume guanyava 2-0 abans de la suspensió del partit. El Sant Jaume guanyava 2-0 abans de la suspensió del partit. El Sant Jaume guanyava 2-0 abans de la suspensió del partit.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | La Joventut Esportiva està a l’espera de conèixer el veredicte de la Federació Catalana de Futbol sobre els fets que van transcórrer en el partit de la segona eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur entre l’equip dirigit per Marc Bartra i el Sant Vicenç dels Horts 2014, un partit que es va tindre que suspendre pel lamentable comportament d’un dels jugadors visitants a l’intentar agredir al col·legiat, el senyor David Ballesteros Mantecas, desprès de que aquest li mostrés la cartolina vermella.

Eric Bartra, una vegada més

Segurament podríem dir que l’actuació del capità del conjunt dels Domenys hagués sigut decisiva per assolir la classificació a la tercera ronda del torneig. I és que abans de la suspensió del partit, el dorsal ‘10’ dels locals havia marcat els dos gols que posaven al Sant Jaume amb un avantatge molt còmode en el marcador primer picant la pilota davant la sortida del porter visitant i després finalitzant una jugada de combinació amb Jose Antonio Valle.

Els gols del Sant Jaume van arribar desprès de que el Sant Vicenç dels Horts es quedés amb un jugador menys per la vermella directa que va veure... al trepitjar a un jugador local. L’àrbitre va considerar l’acció com una agressió i li va mostrar el camí dels vestidors quan només s’havien complert els primers deu minuts del matx. Tot i els dos gols de desavantatge i el fet de jugar amb inferioritat numèrica, els visitants no es van rendir en cap moment i de la mà del seu jugador franquícia, Pol Font (42 gols en lliga), van crear diverses ocasions de perill sobre la porteria d’un Maikel Candelas que va respondre de forma convincent a les escomeses del rival. 

En una d’aquestes ocasions, l’atacant dels visitants, Alberto Adán, va enviar la pilota per damunt del travesser i va descarregar la seva ràbia amb un dels pals de la porteria local. El número ‘11’ va ser el jugador que va provocar la suspensió del xoc a l’intentar agredir a l’àrbitre després d’haver-li ensenyat la segona targeta groga, i la conseqüent targeta vermella, amb la qual el seu equip es quedava amb només nou jugadors sobre el terreny de joc. Gràcies a l’actuació dels seus companys, les coses no van passar a majors tot i que sí va ser suficient com per aturar el partit fins que els Mossos d’Esquadra van arribar al camp. Desprès de que l’àrbitre els hi expliqués els fets, es va acordar la suspensió d’un partit que bé podria jugar-se a porta tancada o que finalment podria acabar amb el 2-0 a favor del Sant Jaume

Escriure un comentari

Últimes notícies