Esports Penedès

Dimarts, 26 de Març de 2019
Dilluns, 23 Maig 2016 14:59

El Sant Jaume avança amb pas ferm

El Sant Jaume, classificat. Foto: JE Sant Jaume El Sant Jaume, classificat. Foto: JE Sant Jaume El Sant Jaume, classificat. Foto: JE Sant Jaume

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | L’equip dels Domenys s’ha classificat per a la segona eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur després de golejar al campió del G24 de Quarta Catalana, el CF La Riba.

Remuntada per superar la primera ronda

La JE Sant Jaume s’ha convertit en l’únic equip de la zona del Garraf i del Penedès que ha sigut capaç d’avançar a la Copa Catalunya Amateur que ha arrancat aquest passat cap de setmana amb els campions de Quarta Catalana. Ni la superfície del terreny de joc (terra) ni les baixes d’alguns jugadors titulars com Maikel Candelas, Carles Ràfols i Edgar Carrizo, han sigut un obstacle per deixar a la cuneta al conjunt de l’Alt Camp.  

Els de Marc Bartra han hagut de capgirar la diana inicial de La Riba, que s’ha avançat per mitjà  d’Óscar Pérez un cop superats els primers deu minuts del xoc. La reacció visitant no s’ha fet esperar i Enrique Aranda ha restablert les taules al marcador poc abans d’arribar a la primera mitja hora. El punt d’inflexió però ha sigut just quan restaven dos minuts per la conclusió de la primera part, moment en el qual el capità Eric Bartra ha culminat la remuntada amb l’1-2.

El ‘10’ dels verds, màxim golejador de l’equip amb un total de 30 gols entre les dues competicions, ha certificat la victòria de la Joventut Esportiva amb l’1-3 definitiu. A banda de la classificació, la millor noticia ha sigut la reaparició de Carles Cornellà. El bisbalenc ha tornat a trepitjar els terrenys de joc després d’estar sis mesos de baixa per una fractura de peroné i ho ha fet amb una assistència de gol. La segona eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur els espera tant a ell com al Sant Jaume.  

                       Onze incial de la JE Sant JaumeOnze incial de la JE Sant Jaume

Escriure un comentari

Últimes notícies