Dilluns, 20 de Agost de 2018
Copa EsportsPenedès.cat

El CP Calafell guanya la Copa EsportsPenedès a casa

Copa EsportsPenedès.cat
Dissabte, 14 Octubre 2017 11:09
Els gols de Sergi Torné i Marc Gumà donen la 1a Copa al Calafell Els gols de Sergi Torné i Marc Gumà donen la 1a Copa al Calafell Els gols de Sergi Torné i Marc Gumà donen la 1a Copa al Calafell

ERNEST GILI (@ernestgica) | Aquest diumenge 8 d’octubre el Pavelló Joan Ortoll de Calafell va acollir la disputa de la Fase Final de la 4a Copa EsportsPenedès.cat de Primera Estatal on l’equip local va agafar el relleu del Shum Maçanet (2014), CP Tordera (2015) i CH Palafrugell (2016) alçant-se amb la Copa després de superar al PHC Sant Cugat a la final (3-1). El CP Tordera i el CP Manlleu van ser-ne semifinalistes.

El Vilanova femení recupera la #CopaEPf d'OK Lliga Femenina

Copa EsportsPenedès.cat
Dissabte, 14 Octubre 2017 11:09
Les vilanovines van reeditar el títol 4 anys després Les vilanovines van reeditar el títol 4 anys després Les vilanovines van reeditar el títol 4 anys després

ERNEST GILI (@ernestgica) | El Pavelló de Les Casernes de Vilanova i la Geltrú va viure dissabte la seva 3a Fase Final de la Copa EsportsPenedès.cat, la segona d’OK Lliga Femenina. La sisena edició de la competició va veure com el CP Vilanova s’alçava amb la Copa de campió després de guanyar-la l’any 2013.

Manlleu, Voltregà, Vila-sana, Bigues, Alcorcón i Sferic a la #CopaEPf

Copa EsportsPenedès.cat
Dissabte, 14 Octubre 2017 10:58
Els equips van jugar els darrers partits abans de l'inici d'OK Lliga Femenina Els equips van jugar els darrers partits abans de l'inici d'OK Lliga Femenina Els equips van jugar els darrers partits abans de l'inici d'OK Lliga Femenina

ERNEST GILI (@ernestgica) | La Fase Final de la 6a Copa EsportsPenedès.cat d’OK Lliga Femenina va obtenir una classificació final amb els 8 equips participants. Tot seguit en detallem les posicions…

1r | RD Impagos CP Vilanova

2n | General HC Palau Plegamans

3r | CP Manlleu

4t | CP Voltregà

5è | CH Vila-sana

6è | CP Alcorcón

7è | CHP Bigues i Riells

8è | Sferic de Terrassa

Calafell-Tordera i Sant Cugat-Manlleu, a la Copa de Calafell

Copa EsportsPenedès.cat
Divendres, 06 Octubre 2017 09:44
Arriba la Fase Final de la 4a Copa EsportsPenedès.cat de Primera Estatal Arriba la Fase Final de la 4a Copa EsportsPenedès.cat de Primera Estatal Arriba la Fase Final de la 4a Copa EsportsPenedès.cat de Primera Estatal

ERNEST GILI (@ernestgica) | Diumenge el Pavelló Joan Ortoll de Calafell viurà la Fase Final de la 4a Copa EsportsPenedès.cat de Primera Estatal. A les 11 del matí es viurà la primera semifinal, CP Calafell Tot L’Any-CP Tordera, i a la 1 del migdia la segona, PHC Sant Cugat-CP Manlleu. La final es disputarà a les 6 de la tarda.

La competició comptarà amb una entrada simbòlica de 2€ en la jornada del matí i 2€ a la de tarda, alhora que es facilitarà un abonament pels partits del matí i de la tarda de 3€.

Dijous va tancar-se la Fase de Grups de la competició

El Grup Nord ha comptat amb l’únic equip que ha sumat tots els seus partits per victòries, el CP Tordera (12 punts), i darrere seu el CP Manlleu n’ha guanyat tres dels quatre que ha disputat (9 punts). Darrere dels dos equips classificats per la Fase Final, el Shum Frit Ravich ha acabat 3r amb 6 punts gràcies als triomfs davant del CP Taradell, quarts amb 3 punts, i el CHP Sant Feliu de Codines, cinquens sense puntuar.

Pel què fa al Grup Sud el liderat ha sigut pel PHC Sant Cugat gràcies als seus tres triomfs (9 punts), darrere seu el CP Calafell Tot L’Any ha acabat invicte la Fase de Grups (8 punts). La tercera posició ha sigut per l’Alpicat HC (6 punts), la quarta pel RD Seguros CP Vilanova (4 punts) i la cinquena pel CP Vilafranca Capital del Vi (1 punt).

 

Horaris de la Fase Final de la 4a Copa EsportsPenedès.cat de Primera Estatal

11:00 | CP Calafell Tot L'Any - CP Tordera

13:00 | PHC Sant Cugat - CP Manlleu

Vilanova viurà dissabte la Fase Final de la #copaepf

Copa EsportsPenedès.cat
Divendres, 06 Octubre 2017 09:04
La Copa EsportsPenedès.cat reuneix el gruix de l'OK Lliga Femenina La Copa EsportsPenedès.cat reuneix el gruix de l'OK Lliga Femenina La Copa EsportsPenedès.cat reuneix el gruix de l'OK Lliga Femenina

ERNEST GILI (@ernestgica) | Els 8 equips participants a la 6a Copa EsportsPenedès.cat d’OK Lliga Femenina es donaran cita aquest dissabte al Pavelló de Les Casernes de Vilanova i la Geltrú en una jornada que arrencarà a les 10 del matí i que s’allargarà fins a les 9 del vespre.

Avui coneixerem els partits de demà

Els encreuaments finals es definiran aquest divendres al vespre després del darrer partit de la Fase de Grups entre el Generali HC Palau Plegamans i el CP Alcorcón (21:30).

A hores d’ara ja coneixem la classificació final del Grup A. Les dues primeres posicions se les han repartit els dos equips osonencs de la competició, el CP Manlleu va fer-se mb la primera posició després de dues victòries i un empat i el CP Voltregà amb la segona amb un triomf i dos empats. Per darrere seu el CH Vila-sana va acabar tercer en el seu debut a la competició després d’una victòria, un empat i una derrota. Finalment l’Sferic de Terrassa va acabar la Fase de Grups sense puntuar.

Pàgina 1 de 23

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès